Shoqata Kosovare per Belbezim | Noel Gallagher

Noel Gallagher

Grupi mnoel gallagheruzikor britanez Oasis konsiderohet si grupi më i mirë i viteve ’90. I udhëhequr nga vëllezërit Noel dhe Liam Gallagher nga qyteti i Mançesterit, Oasis ka debutuar në vitin 1994 me albumin “Definitely Maybe”, duke vazhduar me albumin e dytë “Morning Glory” që ishte në majat e toplistave botërore. Dy vite më vonë, albumi i tyre “Be here now” ishte albumi më i shitur në historinë e Mbretërisë së Bashkuar. Vitet në vazhdim janë përcjellur me disa albume shumë të suksesshme të tyre. Megjithatë, gjatë ditëve të famës të grupit Oasis, ishte shumë pak e ditur që Noel Gallagher e kishte tejkaluar problemin e belbëzimit përmes terapisë së të folurit që kishte zgjatur disa vite.

 

%d bloggers like this: