Shoqata Kosovare per Belbezim | Njerez te famshem

Emily Blunt

EmilyEmily Blunt Blunt (në foto), James Earl Jones, Bill Walton, John Stossel, Kenyon Martin, Byron Pitts, Nicole Kidman, Carly Simon, Mel Tillis, Alan Rabinowitz, Winston Churchill, Marilyn Monroe, Ken Venturi, Sophie Gustafson, Bob Love, John Updike, Mbreti George VI, Frank Wolf, Nicholas Brendon, Joe Biden, Annie Glenn, Darren Sproles … të gjithë të famshëm dhe të suksesshëm.

Dhe të gjithë këta kanë belbëzuar.
Ata e kanë një gjë të përbashkët: nuk kanë lejuar që belbëzimi t’i ndaloj në rrugën e tyre. Dhe nëse edhe ju jeni njëri nga 65 milionë personat që belbëzojnë në mbarë botën, mos lejo që belbëzimi t’ju ndaloj.

 

%d bloggers like this: