Fletëpalosje Archives | Shoqata Kosovare për Belbëzim


Mitet lidhur me belbëzimin

Miti:               Njerëzit që belbëzojnë nuk janë të menqur. Realiteti:      Nuk ka asnjë relacion mes belbëzimit dhe inteligjencës. Miti:               Neuroza shkakton belbëzimin. Realiteti:       Neuroza nuk shkakton belbëzimin. Dhe…

lexo më tepër