Citate | HAROLD B. STARBUCK, Ph.D.

“Mos harroni kurrë se edhe nëse shkoni te eksperti më i njohur në vend, korigjimi i belbëzimit është një projekt që pjesën më të madhe duhet bërë vetë. Belbëzimi është problem i juaj. Eksperti mund t’ju tregoj se çfarë duhet bërë dhe si duhet bërë, por ju jeni ai që duhet ta bëjë atë. Ju jeni personi i vetëm në botë që mund ta korigjoni belbëzimin tuaj.”

HAROLD B. STARBUCK, Ph.D.

%d bloggers like this: